Roozen Allround is een hoveniersbedrijf dat garant staat voor kwaliteit, netheid en een hoogwaardige afwerking voor alle werkzaamheden.

De werkzaamheden even kort omschreven.

TUIN ONDERHOUD

Tuinonderhoud kan van alles zijn, het netjes maken van de borders, snoeien van beplanting of het knippen van de hagen of zuilen, grasmaaien ga zo maar door. Ook zijn wij inzetbaar voor groen verwijdering zoals kappen van bomen en andere dingen. In het onderhoud van de tuin kunnen wij het woord renovatie ook toe passen. door een verouderde tuin of minder goed onderhouden tuin aan te passen met een goede snoeibeurt. De machines die wij gebruiken voor het onderhouden van u tuin zijn professioneel. Net zoals de arbeid die wij verlenen aan de klant. Het onderhoud kan op afspraak of op contract basis. 

 

TUIN AANLEG

Wij zien het als een uitdaging om van elke tuin iets moois te kunnen maken. Samen bespreken we al uw wensen en ideeën om de tuin naar eigen smaak in te richten, Dit kan zijn met strakke lijnen of juist met natuurlijke vormen. Beplanting is ook naar eigen keus in te richten veel bloemen of juist alleen groen, rust of juist veel en wild. Zoals in bestrating is ook zo veel keus voor ieders wat wils en wij maken daar dan een mooi passend ontwerp voor. wij luisteren naar u wensen en zullen dan ook passend advies daar op geven. Wij adviseren de klant zelf altijd om naar de bestrating te gaan kijken, zo kunt u het zelf uitkiezen. Na een afspraak zullen wij met het ontwerp en plan van aanpak aan de slag gaan. Daarna als het ontwerp u bevalt kunnen wij aan de tuin beginnen. Wij zijn een bedrijf dat allround is en meerdere werkzaamheden uit kunnen voeren bij de aanleg van uw tuin, vraag naar de mogelijkheden.

 

RENOVATIE

Renovatie is een groot woord, kort omschreven is het een tuin opknappen, dit kan zijn de bestrating, ophalen of aanwerken, een keer grondig schoonmaken zodat het weer als nieuw er uit ziet of de beplanting, een flinke snoei beurt en wat aanpassingen aan de beplanting doen, een gazon wat opgeknapt moet worden behoort ook tot de mogelijkheden. Met een tuin renovatie  knappen we de tuin weer op, maken we de tuin weer meer van deze tijd en de laatste trends alles is mogelijk.

 

Het bedrijf houdt zich eigenlijk bezig met alles wat met tuin en omgeving te maken heeft, en ontzorgt u door meerdere aspecten aan te kunnen pakken, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.